Scroll Top

Izkoristite moč svojega diha

Dihanje je temelj našega bivanja, nosilec naše vitalnosti in ključ do harmonije uma ter telesa. Prav zato sem napisal knjigo, da vas spodbudim k globljemu razumevanju dihanja, te preproste, a vitalne dejavnosti.

Z navdušenjem vam sporočam, da bo 2. decembra 2023 izšla moja druga knjiga, naslovljena “Moč dihanja: 24-urni vodnik za preobrazbo življenja z zavestnim dihanjem.”

Moje raziskovanje o upravljanju z osebno energijo se je začelo leta 2005, ko sem pridobil licenco in certifikat za “Moč polne angažiranosti” od dr. Jima Loehra (priznanega ameriškega psihologa in avtorja knjige Energija uspeha – The Power of Full Engagement). Tako že več kot dve desetletji ljudem pomagam odklepati svoj potencial skozi delavnice in individualne coache.

Leta 2017 je postalo prelomno. Po dveh letih ogledovanja knjige “The Oxygen Advantage” sem se končno odločil, da jo preberem. Nekaj mesecev pozneje sem postal certificiran inštruktor dihanja po metodi Oxygen Advantage® pod mentorstvom avtorja, Patricka McKeowna.

S Patrickom sva razvila močno prijateljsko povezavo in redno komunicirava. Je eden največjih strokovnjakov na področju dihanja. Njegovo mentorstvo mi je omogočilo, da bolje razumem pomen dihanja v našem vsakdanu.

Mnogi dihanje jemljemo za samoumevno, saj je to instinkt, s katerim živimo od rojstva. A prav ta samoumevnost nas pogosto odvrne od zavedanja njegovega pomena in moči.

V zadnjih sedmih letih sem globoko raziskoval dihalne tehnike. Opazil sem, kako močno vpliva dihanje na naše počutje, energijo, budnost in koncentracijo. Zato sem se odločil deliti to znanje v knjigi “Moč dihanja“. Upam, da vas bo navdihnila k bolj zavestnemu dihanju in spodbudila k korakom, ki vplivajo na vašo energijo, zdravje in počutje.

Knjigo uradno predstavljamo 2. decembra 2023 na spletnem dogodku “Moč dihanja“. Za vas smo pripravili bogat program, številni zanimivi strokovnjaki in delavnice na temo dihanja in dobrega počutja. Več informacij o tem najdete: tukaj.

Na voljo je tudi prednaročilo knjige z atraktivnimi bonusi, ki jih lahko izkoristite. Ob prednaročilu ene knjige prejmete:

  • Prednaročniška cena 23,90€ (redna cena bo 29,90, DDV je vključen)
  • Dobite podpisani izvodše pred dogodkom in uradnim izidom knjige 2.12. 2023
  • 20% popust na katerokoli vstopnico za online dogodek MOČ DIHANJA https://proacta.si/knjiga-moc-dihanja/spletni-dogodek-moc-dihanja/ ; kodo dobite ob prednaročilu
  • Takojšen dostop do dodatnih 4 poglavij, ki niso vključena v knjigo, predstavljajo pa teoretične in praktične osnove in so zanimivo ter poučno branje; kodo dobite ob prednaročilu
  • Ob naročilu takoj dobite e-knjižico: Zadihajte na polno, avtorjev Patricka McKeowna in Janeza Hudovernika
  • Brezplačna udeležba na webinarju Moč dihanja: Naslednje poglavje, 21st decembra 2023, z avtorjem knjige Janezom Hudovernikom
  • 20°% popustna vse knjige iz založbe Pro Acta d.o.o.; kodo dobite ob prednaročilu
  • Sodelovanje v nagradnem žrebanju (pravila in nagrade najdete na spletni strani https://proacta.si/knjiga-moc-dihanja/zrebanje/  ). Glavne nagrade: 3 x individualni 45 minutni virtualni coaching z avtorjem knjige

Naročila: https://proacta.si/izdelek/moc-dihanja/

Če menite, da bi knjiga koristila vašim bližnjim ali kolegom, jim lahko posredujete informacije o prednaročilu. Vsako priporočilo je neprecenljivo in skupaj lahko povečamo zavest o pomenu dihanja.

Hvala vam za zaupanje in podporo.

Toplo vas pozdravljam,

Janez

PS – Povezavo za prednaročilo knjige “Moč dihanja” najdete [tukaj](https://proacta.si/izdelek/moc-dihanja/).

Dodaj komentar

Podobni članki
Clear Filters

Verjetno tudi vi ob koncu leta razmišljate o tem, kako je minilo, in si želite, da bi bilo prihajajoče leto…

Začetek novega leta je običajno čas za zastavljanje ciljev in spreminjanje navad. Vendar, koliko izmed nas resnično uspe vzpostaviti trajne…