knjige

ABC osebnosti

Kategorija:
29.90
Večina težav v podjetjih, timih, družinah, … ima vzrok v slabi komunikaciji med ljudmi. »ABC osebnosti« je knjiga za posameznike, ki se v vsakdanjem življenju (v službi ali doma) srečujejo z izzivi sodelovanja in komunikacije. Pomaga vam bolje razumeti samega sebe ter ponuja navodila, ki bodo pomagala, da postanete učinkoviti v odnosih in komunikaciji z drugimi.
Izdelek dodan v voziček Poglej košarico Zaključek nakupa

Opis

Knjiga vam na poljuden, preprost in slikovit način predstavi štiri različne vedenjske tipe: dominantnega, iniciativnega, stabilnega in korektnega. Opremljena je s številnimi primeri in karikaturami, ter predstavlja sproščujoče, inspirativno in poučno branje.

V knjigi ABC osebnosti boste našli veščine in strategije, kako pristopiti k osnovnim vedenjskim tipom na različnih pomembnih področjih vašega življenja:

  • Vodenje
  • Upravljanje s časom
  • Timsko delo
  • Prodaja
  • Odnosi s partnerjem
  • Starševstvo ter odnosi z najstnikom

Odnosom in komunikaciji se ne morete izogniti (razen seveda, če ne greste v osamitev), zato je knjiga ABC osebnosti priročnik – »klasika«, ki jo boste tudi v prihodnosti velikokrat brali, pregledali, razpravljali in uporabljali.

V knjigi imate tudi vprašalnik za samo oceno. Kratko brezplačno oceno lahko naredite tukaj: https://proacta.si/analiza-persolog-osebnostnega-profila/

V svojem predgovoru je priznani guru menedžmenta in avtor mednarodne uspešnice Pojej živo žabo (Eat that Frog), Brian Tracy, zapisal: »To je knjiga, ki lahko resnično spremeni življenje. Naučili se boste, kako razumeti sebe na globlji ravni in posledično, kako postavljati boljše cilje, izkoristiti več svojega potenciala in usmerjati svoje življenje na področja, kjer so vaši pravi talenti in sposobnosti.«

Avtorja: Lothar Seiwert, Friedbert Gay, predgovor Janez Hudovernik

Trda vezava, velikost: 16×23 cm, št. strani: 148, redna cena: 29,90€, (DDV je vključen).

Podobni izdelki...

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje