Scroll Top

Kako na pravilen način prilagoditi komunikacijo različnim persolog® vedenjskim stilom?

???? Kako na pravilen način prilagoditi komunikacijo različnim persolog® vedenjskim stilom? ????️✨????????

????????????Poletje je čas za nova poznanstva. Pri navezavi stikov in komunikaciji upoštevajte:

???? D – Dominantni cenijo kratkost, jedrnatost in usmerjenost v rezultate. ???? Komunicirajte z njimi na hitrejšem tempu, se osredotočite na ključne informacije in bodite neposredni v svojih sporočilih. Postavite jasne cilje in pričakovanja ter poudarite koristi in dosežke.

???? I – Iniciativni uživajo v družabnih interakcijah in izražajo navdušenje. ✨ Uporabite pozitiven in spodbuden ton, se ukvarjajte s pogovorom o njihovih idejah in interesih. Bodite odprti za dialog, dajte jim prostor za izražanje in priznajte njihov prispevek.

???? S – Stabilni cenijo mirno in podporno komunikacijo. ???? Poslušajte jih pozorno, bodite empatični in uporabljajte toplejši in prijaznejši ton. Zagotovite jasna navodila in se osredotočite na vzpostavljanje zaupanja ter dolgoročnih odnosov.

???? K – Korektni profili cenijo temeljitost, logiko in podrobne informacije. ???? Komunicirajte na bolj strukturiran način, uporabite natančne in analitične podatke. Bodite pripravljeni na postavljanje vprašanj in pojasnjevanje podrobnosti.

???? Prilagajanje komunikacije s pomočjo persolog® profilov omogoča boljše razumevanje, povezovanje in učinkovitejšo komunikacijo s posamezniki. ✨????️????????

Spoznajte svoj profil: https://proacta.si/analiza-persolog-osebnostnega-profila/ ????????

????Pridružite se nam na 2. mednarodnem persolog trenerskemu dnevu. Odprto za vse. PreDISKutirjamo vse: https://academy.persolog.de/da-iot

#persolog #različnivedenjskistili #sodelovanje #persologprofil #internationaltrainerday

Dodaj komentar

Podobni članki