Scroll Top

Ali ste z nami 26. septembra 2023?

Mednarodni persolog trenerski dan

Lansko leto smo uspešno izpeljali prvi mednarodni online persolog trenerski dan. Ta dogodek je presegel naša pričakovanja, saj smo bili priča odlični udeležbi in prejeli smo številne pohvale glede programa. S tem v mislih in predvsem z željo po krepitvi naše skupnosti, smo se odločili, da tudi letos organiziramo ta izjemen dogodek.

Podrobnosti in registracija: https://academy.persolog.de/da-iot

Želim poudariti, da je Mednarodni dan odprt ne samo za persolog trenerje, ampak za vse, ki jih zanima osebnostni razvoj. Ta edinstvena priložnost vam omogoča, da se poglobite v orodja in načine dela, ki so ključni pri osebnostnem razvoju.

Naj vam predstavim 7 razlogov, zakaj je dobro, da se nam pridružite.

1. Mreženje
persolog® International Online Trainer Day je namenjen izključno trenerjem, coachem in kadrovskim strokovnjakom. Odlična priložnost za izmenjavo idej z enako mislečimi. Kaj je bolj navdihujoče kot izkušnje, primeri in primeri najboljših praks ljudi, ki delijo isto strast kot vi?

2. Strokovni razvoj
Spoznali boste lahko najnovejše trende in tehnike na področju poslovnega usposabljanja ter izboljšali svoje znanje in spretnosti. Čeprav celoten dogodek poteka prek spleta, smo poskrbeli, da je naš program čim bolj raznolik. Prejeli boste praktične nasvete o najrazličnejših možnostih uporabe. Tudi na naših delavnicah so teme pestro prepletene. Odločite se sami!

3. Popolnoma brezplačno
Kje lahko to danes še vedno najdete? Svojo brezplačno vstopnico lahko preprosto rezervirate tukaj: https://academy.persolog.de/da-iot Ker je ta dogodek organiziran prek spleta, vam tudi ni treba potovati, kar vam prihrani čas in denar. Udeležite se ga lahko iz udobja svojega doma ali pisarne.

4. Izpostavljenost različnim perspektivam
Poslušanje trenerjev iz različnih kulturnih okolij lahko razširi vaše poglede in obogati vaš pristop k usposabljanju. Povezujete se lahko in mrežite s poslovnimi trenerji iz različnih držav ter izmenjujete ideje in najboljše prakse.

5. Bodite na tekočem
Udeležba na 2. mednarodnem online dnevu persolog trenerjev lahko okrepi vašo strokovno rast, vam omogoči nova spoznanja in priložnosti ter vam pomaga ostati na tekočem na tem področju. Pomagalo vam bo tudi pri strokovni rasti, gradnji ugleda in izboljšanju trenerskih veščin.

6. Navdihujoča predavanja
Pripravili smo zanimive in navdihujoče govornike, ki bodo delili svoje bogate izkušnje in spodbudili vašo motivacijo za osebnostni razvoj. Prisluhnili boste navdihujočim zgodbam, ki vam bodo pomagale razširiti vaš pogled na svet in doseči vaše cilje. Poglejte si program: https://academy.persolog.de/da-iot

7. Priložnost za rast
Mednarodni dan je prava priložnost za vašo osebno in strokovno rast. Ne glede na to, ali ste že izkušeni trener ali pa šele začenjate svojo pot na tem področju, dogodek vam bo ponudil dragocene vire, znanje in navdih za nadaljnji razvoj.

Zagotovite si vse ključne informacije
Priporočilo. Na našem dogodku se bo vzporedno odvijalo več krajših predavanj, zaradi česar boste soočeni s težko odločitvijo, za katero delavnico se odločiti. Zavedamo se, da je to izziv, s katerim se srečujejo mnogi udeleženci našega dogodka, in želimo vam olajšati to odločitev. Zato vam priporočamo nakup VIP-vstopnice, ki vam bo omogočila dostop do video posnetkov vseh predavanj na dogodku.

VIP-vstopnica za samo 49 evrov vam prinaša številne dodatne ugodnosti in vsebine:
1. Posnetki vseh predavanj: Prejeli boste ekskluziven dostop do posnetkov vseh predavanj, ki se bodo odvijala na dogodku. Tako si boste lahko ogledali vsako predavanje kadarkoli želite in izkoristili vso koristno vsebino, ki jo ponujajo strokovnjaki.

2. PPT predstavitve: Poleg posnetkov boste prejeli tudi vse predstavitve različnih delavnic in predavanj v formatu PDF. To vam bo omogočilo, da si še enkrat ogledate ključne informacije in preverite podrobnosti, ki ste jih morda zamudili med samim dogodkom.

3. Osebni pogovor z trenerjem: V tednu po dogodku boste imeli enkratno priložnost za osebni pogovor z našimi trenerji. To je vaša priložnost, da postavite vprašanja, se posvetujete o svojih specifičnih izzivih in pridobite strokovne odgovore ter nasvete, ki vam bodo koristili v vašem osebnem in strokovnem razvoju.

Zagotovite si VIP-vstopnico za samo 49 evrov in izkoristite vse te dodatne vsebine, ki vam bodo omogočile še večjo vrednost in koristnost udeležbe na dogodku. Ne zamudite te priložnosti za izpopolnitev svojega znanja in osebnostnega razvoja. https://academy.persolog.de/da-iot

Dodaj komentar

Podobni članki
Clear Filters