Oxygen Advantage

Oxygen Advantage certifikacijski trening


Datum: 18. - 20. september 2018

Lokacija: Hotel Stil, Litijska cesta 118, Ljubljana - Dobrunje

Dodatne informacije: http://oxygenadvantage.com


Postanite Oxygen Advantage certificirani trener. Revolucionarna dihalna tehnika, ki na znanstveni način izboljšuje ne samo vašo športno dejavnost ampak tudi vaše zdravje in vitalnost.


Prijave za certifikacijski seminar Oxygen Advantage: https://proacta.si/prijave-seminar-oxygen-advantage/

Zakaj postati trener Oxygen Advantage®?


  • Bi radi učili posameznike ali skupine unikatnega patentiranega treninga za optimizacijo vzorcev dihanja, izboljšanje vnosa in dovajanja kisika, izvajanje aerobnega in anaerobnega treninga ter razvijanje umskega fokusa in pozornosti?
  • Ste trener za fitnes, učitelj joge, kakršen koli druge vrste trener ali fizioterapevt in želite s tehniko Oxygen Advantage® pomagati svojim varovancem, strankam ali pacientom?
  • Trening Oxygen Advantage® je sestavljen iz učenja desetih dihalnih vaj po določenem protokolu in vrstnem redu, ki ga je oblikoval Patrick McKeown. S postopnim učenjem strankam omogočimo, da učinkovito izkoristijo vse prednosti tehnike Oxygen Advantage®.
  • Trener za tehniko Oxygen Advantage® lahko postanete tako, da se udeležite 3-dnevnega usposabljanja, ki ga vodi Patrick McKeown. Na tečaju se boste seznanili z znanstvenim ozadjem tehnike Oxygen Advantage® in dobili navodila za poučevanje tehnike.

Dr. Joseph Mercola, ustanovitelj mercola.com

“Številni od vas že veste, da sem velik pristaš uporabe preprostih in poceni sprememb življenjskega sloga, da bi se izognil dragim in nevarnim medicinskim posegom in operacijam. The Oxygen Advantage®, ki je nadgradnja Patricka McKeowna pod mentorstvom dr. Buteyka, je ena od strategij, za katere sem prepričan, da so koristne, če želimo imeti zdrave življenjske navade. Tukaj ni praktično nobenih stranskih učinkov, ki bi jih lahko navedel, so pa izjemne koristi. To tehniko uporabljam tudi sam in vse želim vzpodbuditi, da bi to vpeljali v vsakodnevno življenje in želi dobre sadove.”

Maria Moran, evropska prvakinja leta 2016 v kettlebell-u

“Pozdravljen, Patrick, zelo rada prebiram The Oxygen Advantage. Začela sem dihati samo skozi nos kadar je le mogoče in ob tem skušam sprostiti prsni koš in trebuh. Pri svojem delu sem veliko bolj pozorna na moje dihanje in ravno tako med hojo in tudi pri ostalih vsakodnevnih aktivnostih. Sedaj zlahka pretečem 5 ali 10 kilometrov ter kolesarim in pri tem diham samo skozi nos. To je bilo pravo odkritje. Samo skozi nos skušam dihati tudi med treningom. Pred nedavnim sem potovala na Poljsko kot predstavnica Irske na Evropskem pokalu v Kettlebellu in prejela zlato medaljo v svoji kategoriji. Bila sem nenavadno mirna ves teden pred tekmo. Dan pred tekmovanjem je bila večina članov mojega tima zelo nervozna, sama pa sem bila umirjena in pripravljena. Običajno sem živčna pred tekmovanjem ali testom, še posebno ob pomembnih tekmovanjih. Mislim, da mi je pri tem zelo pomagalo tisto, kar sem prebrala v vaših knjigah in to tudi izvajala. Želim se vam zahvaliti za vse, zavedam pa se, da sem šele na vrhu ledene gore in sem zelo navdušena nad še neodkritim potencialom!”

Prijavite se na brezplačne novice in spremljajte najnovejša spoznanja na področjih vodenja, prodaje, coachinga, timskega dela in upravljanja z energijo.

Prijava na brezplačne ProAktivne novice

Prijavite se na brezplačne novice in spremljajte najnovejša spoznanja na področjih vodenja, prodaje, coachinga, timskega dela in upravljanja z energijo.
Prijava na brezplačne ProAktivne novice