knjige

persolog® Osebnostni profil + 90-minutni Zoom coaching

Kategorija:
119.00
Vključuje: online persolog® Osebnostni profil in 90-minutni coaching preko Zooma. Odličen korak k ozaveščanju vaših prednosti, kar je seveda pomembno pri vašem osebnem in poslovnem uspehu. V 90-minutnem svetovanju boste izvedeli še dodatne, poglobljene informacije o tem, kaj so vaše prednosti in kje ležijo področja za izboljšanje. Na svetovanju boste skupaj s coachem izdelali tudi vaš osebni načrt za želeno področje.  
Izdelek dodan v voziček Poglej košarico Zaključek nakupa

Opis

Ugotavljanje profila in svetovanje priporočamo kadar se odločate glede vaše poklicne kariere ali ko iščete področje svojih talentov.

Še posebej priporočamo dijakom 4. letnika srednjih šol, ki se odločajo za študij. Vedenjske tendence so odličen napovednik tega, kaj vam v življenju resnično leži, kje imate potencial in kako se lahko hitreje učite.

Po naročilu boste dobili elektronsko sporočilo z dostopom do vprašalnika. Po izpolnitvi vprašalnika boste na vaš e-naslov dobili vaš persolog® osebnostni profil v pdf obliki. Nato se naročite na coaching preko Zooma na e-mail: janez.hudovernik@proacta.si

Podobni izdelki...

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Podaj mnenje